skip to Main Content
Huse Si Pouch IQOS, Un Aspect Aparte Pentru Un Stil De Viata Sanatos

Huse si pouch IQOS, un aspect aparte pentru un stil de viata sanatos

Daca ati ajuns pe site-ul nostru, cu siguranta sunteti un fumator rafinat, care planuieste sa renunte, sau a renuntat deja la tigarile clasice si s-a orientat spre tehnologia de incalzire a tutunului (dispozitive IQOS), care, dupa nenumarate studii, specialistii au confirmat ca este mai putin nociva decat fumatul clasic. Deja ati trecut de primul pas, ati achizitionat propriul vostru dispozitiv IQOS, si v-ati acomodat cu noul mod mai sanatos de a fuma. Acum nu mai ramane decat sa va achizitionati o husa pentru IQOS-ul dumneavoastra. De ce sa va cumparati o husa pentru IQOS? Dorim sa va prezentam cateva motive care sa justifice urmatoarea voastra investitie.

Protectia IQOS impotriva deteriorarii

Cu siguranta stim cu totii cat costa un dispozitiv IQOS. Deasemenea stim ca nu doriti sa dati banii inca odata pe el. Cu atat mai putin sa cumparati unul in fiecare luna, sau de fiecare data cand apare cate o defectiune. Husele noastre special fabricate pentru dispozitivele IQOS, sunt facute din piele sau silicon, si va pun la dispozitie o gama foarte variata de culori, dar si modele de huse, care sa se potriveasca perfect cu stilul dumneavoastra de viata. Pielea de calitate optima ofera protectie impotriva diverselor socuri mecanice si intemperii cu care probabil va intampinati la ordinea zilei. Cu siguranta toti am patit cel putin o data, sa ne scapam telefonul din mana, intr-un moment de neatentie, ca apoi sa se sparga ecranul, si sa va strice toata buna dispozitie. La fel ca in cazul telefonului, si aici avem de-a face cu mecanisme fine, precise, care chiar si cu masurile de siguranta impuse, acestea se pot strica atunci cand dispozitivul primeste un soc, intr-o o fractiune de secunda de neatentie.

Design modern in varietate de culori

Husa si un pouch pentru IQOS sunt accesorii care vin sa infrumuseteze dispozitivul dumneavoastra, sa-i confere aspect aparte. Toate modelele noastre de huse IQOS si pouch IQOS sunt disponibile in o gama variata de culori, si multiple modele, special gandite sa se potriveasca cu preferintele dumneavoastra sau de ce nu, cu tinuta pe care o purtati, dar si stilul dumneavoastra de viata.

Concluzii si recomandari husa IQOS

Prin huse IQOS, ne dorim sa imbinam utilul cu placutul, siguranta si design-ul. Produsele noastre se potrivesc, si tine pasul cu aceasta noua, moderna alternativa la fumatul obisnuit. Daca ati fost capabili sa spuneti adio tigarilor obisnuite, mirosului neplacut, degetelor si dintilor colorati, atunci si noi venim sa va rasplatim efortul cu o husa IQOS speciala pentru dumneavoastra. Va asteptam cu drag.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back To Top